Suadeo

EFT - Trainingslocaties

Mogelijkheden

Wat de trainingen in EFT betreft zijn er diverse mogelijkheden die hieronder beschreven staan. Mocht uw wens er niet bij staan neemt u dan contact met ons op en we komen er samen vast een zeker uit.

Op een training- / wedstrijdlocatie

Met sporters werken we meestal op de locatie waar de spanningen het grootst worden. De omgevingen waarin gepresteerd moet worden is zo divers en er kunnen zoveel oorzaken zijn van een verstoring in het energiesysteem van een sporter dat we dit het beste op locatie kunnen bekijken. Het testen van het effect van de EFT-training kan dan ook direct plaatsvinden daar waar de prestaties geleverd moeten worden.

Wanneer u op een sporttraining- of wedstrijdlocatie (sportveld, sporthal, zwembad, trainingskamp, enz.) een EFT-training wenst dan behoort dat tot de mogelijkheden en wat ons betreft zelfs tot de voorkeur. 

In de praktijkruimte

Het is mogelijk dat u een EFT-training bij ons in de praktijk krijgt. Dit gebeurt met name bij individuele trajecten of kleinere groepen tot maximaal 5 personen.

Aan huis / hotel enz.

Wij komen indien gewenst de training aan huis of op een andere locatie geven. Bij voorkeur werken wij op de locatie waar we direct de resultaten van de training kunnen testen.

  • Heeft u hoogtevrees als u het balkon van de flat van uw vriendin op moet gaan? Dan kunnen we het beste de training doen in de flat en het resultaat direct testen door het balkon daarna op te gaan.
  • Heeft u angst voor dieren? Dan kiezen we misschien een dierentuin of directe omgeving van een dierenwinkel uit.
  • Heeft u angst om in het midden van een restaurant te zitten omdat u dan alle overzicht verliest? Laten we dan de training op een rustig plekje in een hotel doen en vervolgens lekker gaan eten in het restaurant.
  • Heeft u vliegangst? Dan doen we de training op vliegveld Lelystad en kunt u na de training uw eerste angstvrije vlucht maken.

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden uit de praktijk. Ook voor u is er ongetwijfeld zo'n situatie te bedenken.

Suadeo © 2009 StartpaginaBedrijfDienstenVoorwaardenCV

Graphic Design by Round the Bend Wizards