Suadeo

Counseling

Counseling

Herkent u zich in één of meerdere van onderstaande beschrijvingen dan wilt u misschien gebruik maken van onze counseling mogelijkheden

  • U heeft een ongeneeslijke ziekte en wilt hiermee leren omgaan
  • U heeft iemand verloren door bijv. overlijden, scheiding, enz.
  • U heeft een probleem waar u al jaren mee worstelt
  • U heeft relatieproblemen
  • U heeft emotionele problemen met familie, vrienden, kinderen, collega's, enz.

In één of meerdere gesprekken gaan we in op uw situatie en gaan we samen nieuwe doelen stellen die u helpen om te gaan met uw "probleem", "emotie", enz. Samen bepalen we een strategie om uw leven en denken weer in een, voor U, acceptabele vorm te gieten.

Tijdens de counseling leren we u een aantal technieken zodat u ook in andere situaties snel met eventuele nieuwe, voor u minder prettige, emoties kunt omgaan. U blijft dus niet tot in lengte van jaren aan ons gekoppeld. We begeleiden u terug naar volledige zelfstandigheid in emotioneel opzicht, in elke situatie.

Om een afspraak met ons te maken kunt u gebruik maken van hiernaast staande contactgegevens.

Tarieven Counseling

Wij hanteren voor counseling de volgende tarieven:
  • Counselingsessie 1e uur: € 50,-
  • Vervolgsessies: € 80,- per uur.
Mocht u na het eerste uur besluiten dat dit niet is wat u ervan verwacht en wilt u er niet mee doorgaan dan betaalt u slechts € 50,-
Wilt u na het eerste uur doorgaan en is deze vorm van counseling wel iets voor u dan gaat u ons standaardtarief van € 80,- per uur betalen. Besluit u een andere vorm van begeleiding uit ons assortiment van mogelijkheden te kiezen dan gelden de daarvoor bepaalde tarieven. Zie hiervoor andere pagina's van onze site.

Inschatting aantal benodigde counselinguren

Afhankelijk van de klacht ligt het gemiddeld aantal counselinggesprekken tussen de 2 – 4 x, per klacht. Dat houdt in dat er over een termijn van enkele weken tot enkele maanden een investering gevraagd wordt van gemiddeld € 160,- tot € 320,-. per klacht.
 
Counselinggesprekken blijken vaak ook andere klachten op te heffen. Het kan dus zijn dat u met de gesprekken over 1 klacht misschien wel 2 of meer klachten kwijt raakt.
 
De counselinggesprekken worden van te voren in een schriftelijke afspraak vastgelegd zodat zowel cliënt als counselor weten wat het te verwachten resultaat is. Wanneer met behulp van counseling geen verwacht resultaat wordt geboekt zullen plaatsgevonden vervolggesprekken niet in rekening worden gebracht. Het 1e gesprek van € 50,- zal wel in rekening worden gebracht. Eventueel wordt in overleg gekeken naar alternatieve mogelijkheden.
Suadeo © 2009 StartpaginaBedrijfDienstenVoorwaardenCV

Graphic Design by Round the Bend Wizards