Suadeo

Bedrijf

Wie zijn wij en wat doen wij...

Ontstaan

Ons bedrijf is ontstaan uit een grote vraag vanuit onze omgeving naar hulp op met name sportief gebied. De hulp bestond uit ondersteuning tijdens evenementen. Inspringen wanneer iemand geen training kon geven door ziekte, zwangerschap of iets dergelijks. Geven van cursussen op diverse gebieden. Begeleiden van stagiaires. Masseren van sporters, familie, vrienden en kennissen. Kortom een breed terrein waar heel veel tijd in ging zitten en weinig tegenover stond. Dan komt er een moment dat iemand zegt: "Je kunt beter voor jezelf beginnen". Dat is dus wat ik heb gedaan.

Logo?

Over het logo krijgen we vaak vragen. Zoals u misschien al weet via mijn CV is mijn naam Leo. Het zwarte teken bis afkomstig van het dierenriemteken "LEO" (Leeuw).
Het teken heeft in het centrum een "OOG".
Het teken staat vóór de letter U. In combinatie betekent dit logo dus:

"LEO heeft OOG voor U"

 

Waarom een leeuw in de banner van onze site?

De leeuw zo prominent aanwezig op onze site heeft na de uitleg van het logo misschien wat minder vragen meer. Toch zit er nog meer achter dat we u graag uitleggen.

  1. Mijn naam, Leo, is Latijns voor Leeuw
  2. Mijn geboortedag is 6 augustus, of wel midden in het sterrenbeeld Leeuw
  3. De leeuw levert graag een speciale bijdrage. Wanneer je in de natuur kijkt dan komt een leeuw pas in actie wanneer dat nodig is. Ook wij komen pas in actie als U dat nodig heeft. Daarbij leren we u graag op een efficiënte wijze dat te bereiken wat u graag wilt bereiken
  4. De leeuw neemt het liefst zoveel mogelijk rust om op het juiste moment te kunnen toeslaan in de natuur. Wij zullen U leren om uw rust te nemen wanneer dat kan en op tijd klaar te zijn wanneer de omstandigheden dat van u vragen. Dit kan zowel in sport-, bedrijfs- als persoonlijke situaties zijn
  5. De leeuw is geduldig. Wij nemen ook graag alle tijd voor U
  6. De leeuw staat klaar voor zijn familie om ze in moeilijke tijden te helpen en te beschermen. Wij staan voor U klaar wanneer u dat nodig heeft en zullen u door moeilijke tijden loodsen en ondersteunen. Hierbij kunt U denken aan het voorbereiden op een topprestatie binnen de sport, het leveren van een prestatie binnen het bedrijfsleven, het omgaan met minder prettige ervaringen in het leven, enz.

Kortom voor ons voldoende redenen om de leeuw op te nemen in onze site op een prominente plaats.

Suadeo?

Vele vragen ons wat de naam Suadeo betekent. Suadeo is Latijns voor "Raad geven", "Aanraden", "Adviseren", "Stimuleren". Wij willen u graag met raad en daad helpen.

Ons?

Zoals u ziet, gebruik ik de term "ons" op de site. Weliswaar ben ik, Leo, de oprichter van het bedrijf maar zonder een aantal medewerkers die mij bijstaan in allerlei projecten zou het niet gaan.

De medewerkers worden allemaal uitgezocht op grond van hun competenties voor de diverse projecten. U kunt er dus altijd van op aan dat wat U aan ons uitbesteedt met uiterste zorg zal worden voorbereid en uitgevoerd.

Suadeo © 2009 StartpaginaBedrijfDienstenVoorwaardenCV

Graphic Design by Round the Bend Wizards